E-mail

info@InstrukcijeZaMatematiko.si

Telefon

041 537 639

Tadej Kisilak, s.p.

Grad 172 A
9264 Grad

Katere inštrukcije nudim

Inštrukcije za srednjo šolo

Nudim inštrukcije za vse štiriletne srednje šole in tudi za Gimnazijce. Inštruiram tako tiste, ki imajo pri razumevanju snovi v šoli težave in zato so velikokrat rezultati na šolskih testih negativni. Inštruiram pa tudi tiste ki že imajo dobre ocene in bi radi oceno še izboljšali. Pri meni na inštrukcijah se boste pripravili za šolske teste, za ustna spraševanje, za popravne izpite, ter za zaključne izpite in maturo.

Inštrukcije za študente

Za redne kakor tudi za izredne študente nudim inštrukcije za štiri različne predmete. Lahko jih vidite spodaj v modrih kvadratkih. Pri meni se študenti pripravijo za pisni del izpita, ker pa nekateri izpiti imajo tudi ustni del, se pri meni lahko študent pripravi tudi za ustni del izpita. Lahko pa pridete na inštrukcije tudi za kolokvije. Moje dolgoletne izkušnje in potrebna znanja,ter preprosta razlaga, plus vaša želja in pripravljenost za učenje bosta odlična kombinacija za inštruiranje in doseganja cilja.

Pišite mi na mail ali me pokličite, dosegljiv sem 24 ur na dan. Skupaj bomo uspeli rešiti vse vaše težave pri matematiki ali fiziki.

S skupnimi močmi vam bo uspelo.

E-mail

info@InstrukcijeZaMatematiko.si

Telefon

041 537 639

KDAJ

Za inštruiranje sem vam na voljo vse dni v letu, razen ob nedeljah.

KJE

Poučujem na daljavo preko interneta, preko Skype.

Z

KAKO

Z inštruiranjem se ne ukvarjam za hobi, ampak profesionalno.

Pošljite povpraševanje

Politika zasebnosti